01/05/2021 01/05/2021 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το απόγευμα της Μ.Παρασκευής. Ο Σεβασμιώτατος έψαλλε με τους πατέρες του Ιερού Ναού τα εγκώμια της Μ. Παρασκευής και στη συνέχεια προέστη της περιφοράς του Ιερού Επιταφίου πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού. Στο τέλος της περιφοράς ευχαρίστησε τους πιστούς για την τάξη με την οποία...
01 Μαΐου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 12:51

Η περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Η περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Περιστερίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης το απόγευμα της Μ.Παρασκευής. Ο Σεβασμιώτατος έψαλλε με τους πατέρες του Ιερού Ναού τα εγκώμια της Μ. Παρασκευής και στη συνέχεια προέστη της περιφοράς του Ιερού Επιταφίου πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού.

Στο τέλος της περιφοράς ευχαρίστησε τους πιστούς για την τάξη με την οποία παρακολούθησαν την Ιερή Ακολουθία, αφού τήρησαν τα προαποφασισμένα μέτρα και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων