18/12/2019 18/12/2019 Τους ασθενείς της κλινικής ”Ταξιάρχες” επισκέφθηκε εν όψει των Αγίων Εορτών ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. Μίλησε σε όλους τους ασθενείς με λόγια παρηγορητικά και τους ευχήθηκε να ‘χουν γρήγορη ανάρρωση ώστε να περάσουν τις Εορτές, υγιείς και κοντά στους δικούς τους. Ο Σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την διοίκηση και το νοσηλευτικό προσωπικό για...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 15:43

Κοντά σε ασθενείς ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Κοντά σε ασθενείς ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Τους ασθενείς της κλινικής ”Ταξιάρχες” επισκέφθηκε εν όψει των Αγίων Εορτών ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης. Μίλησε σε όλους τους ασθενείς με λόγια παρηγορητικά και τους ευχήθηκε να ‘χουν γρήγορη ανάρρωση ώστε να περάσουν τις Εορτές, υγιείς και κοντά στους δικούς τους.

Ο Σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την διοίκηση και το νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο τους, καθώς και για την άψογη εικόνα που παρουσιάζει η κλινική.

Σε ανάμνηση της επίσκεψής του προσέφερε σε όλους τους ασθενείς, γλυκά και από μία εικόνα των Αγίων Ταξιαρχών. Στην διοίκηση της κλινικής δώρισε μια περίτερχνα φιλοτεχνημένη εικόνα των Αγίων Αναργύρων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων