10/12/2020 10/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου εκφράζει προς το Δευτερόθρονο Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας τις ολοθέρμες συλλυπητηρίους ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ, του ιερού κλήρου κα του λαού, για την την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Πηλουσίου κυρού ΝΗΦΩΝΟΣ. Σημειώνεται, ότι ο μακαριστός υπηρέτησε ευόρκως την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου από το 1985 έως το έτος 2005. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 22:20

Ο μακαριστός είχε υπηρετήσει ευόρκως τη Μητρόπολη Περιστερίου

Διαδώστε:
Ο μακαριστός είχε υπηρετήσει ευόρκως τη Μητρόπολη Περιστερίου

Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου εκφράζει προς το Δευτερόθρονο Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας τις ολοθέρμες συλλυπητηρίους ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ, του ιερού κλήρου κα του λαού, για την την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Πηλουσίου κυρού ΝΗΦΩΝΟΣ. Σημειώνεται, ότι ο μακαριστός υπηρέτησε ευόρκως την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου από το 1985 έως το έτος 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου πληροφορηθείσα την αιφνίδιον Κοίμησιν του μακαριστού Μητροπολίτου Πηλουσίου κυρού ΝΗΦΩΝΟΣ εκφράζει προς το Δευτερόθρονο Πατριαρχείο της Αλεξανδρείας τας ολοθέρμους συλλυπητηρίους ευχάς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. ΚΛΗΜΕΝΤΟΣ, του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος αυτής.

Ο μεταστάς Αρχιερεύς υπηρέτησε ευόρκως την Ιεράν Μητρόπολιν Περιστερίου επί Ποιμαντορίας του μακαριστού Μητροπολίτου Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου από του έτους 1985 έως του έτους 2005, εις διαφόρους Ενορίας αυτής, διακονήσας αυτάς με ευγένεια, με απλότητα, με αγάπη και δημιουργικότητα.

Το 2005 με την ευλογία του Μητροπολίτου του κυρού Χρυσοστόμου ενετάχθη εις την δύναμιν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, διά να υπηρετήση τον Ελληνισμόν και την Ορθοδοξίαν της Αφρικανικής Ηπείρου, ανυψωθείς το 2009 εις τον βαθμόν του Επισκόπου του Δευτεροθρόνου Πατριαρχείου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων