02/08/2019 02/08/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου, κ. Κλήμης, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα. Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, ζήτησε από τους πιστούς να εναποθέτουν κάθε προβληματισμό, κάθε πόνο και κάθε επιθυμία τους στην Παναγία Μητέρα μας, που, ως στοργική...
02 Αυγούστου, 2019 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2019 - 23:03

Ο Περιστερίου Κλήμης στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα

Διαδώστε:
Ο Περιστερίου Κλήμης στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου, κ. Κλήμης, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, ζήτησε από τους πιστούς να εναποθέτουν κάθε προβληματισμό, κάθε πόνο και κάθε επιθυμία τους στην Παναγία Μητέρα μας, που, ως στοργική και φιλεύσπλαχνη Μάνα, μεσιτεύει στον Υιό και Θεό της για κάθε ένα παιδί της ξεχωριστά.

Στο τέλος, δε, έδωσε ως ευλογία σε κάθε πιστό από μία εικόνα της Κυρίας Θεοτόκου για να την φέρουν πάντοτε μαζί τους ως φυλακτό και να παίρνουν θάρρος.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων