21/01/2023 21/01/2023 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος & Συντονίστρια των Επιτροπών του ΔΕΑΠ και της Βιβλιοθήκης Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. Αναστάσιος Καλλιάφας, ο Καθηγητής Λαογραφίας του Δ.Π.Θ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, ο...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 17:35

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος & Συντονίστρια των Επιτροπών του ΔΕΑΠ και της Βιβλιοθήκης Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. Αναστάσιος Καλλιάφας, ο Καθηγητής Λαογραφίας του Δ.Π.Θ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, ο Κοινωνιολόγος & Ειδικός Παιδαγωγός Βασίλης Σακκάς, η Δρ Ιστορίας της Εκπαίδευσης & Διευθύντρια του 21ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου Δήμητρα Μόσχου, ο Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης & Διευθυντής του 26ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου Αλέξανδρος Πατσής, ο Διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολείου Περιστερίου Γιώργος Κούτρας, η Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ Άννα Παγοροπούλου, η Αρχαιολόγος Δημηλένα Λαδογιάννη, ο Δ/ντης της Γ’ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνα Γιάννης Κάππος. Από την Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. η Δέσποινα Βάσσου, ο Σάββας Αβραμίδης, η Ειρήνη Αποστολοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Αεράκη.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά με την χορωδία του ο εκπαιδευτικός και φίλος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ανδρέας Μπικουβαράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων