09/02/2023 09/02/2023 “Αυτές τις ημέρες όλοι προσευχόμαστε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων χάθηκαν από το φονικό σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία” αναφέρει ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος. Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που τα σωστικά συνεργεία ανασύρουν διαρκώς θύματα που προκλήθηκαν από τον ισχυρό Εγκέλαδο, “προσευχόμαστε για δύναμη Θεού στους διασώστες...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 12:19

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: “Προσευχόμαστε για όσους χάθηκαν στον φονικό σεισμό”

Διαδώστε:
Κιλκισίου Βαρθολομαίος: “Προσευχόμαστε για όσους χάθηκαν στον φονικό σεισμό”

“Αυτές τις ημέρες όλοι προσευχόμαστε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων χάθηκαν από το φονικό σεισμό στην Τουρκία και στην Συρία” αναφέρει ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος.

Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει ότι αυτές τις δύσκολες ώρες που τα σωστικά συνεργεία ανασύρουν διαρκώς θύματα που προκλήθηκαν από τον ισχυρό Εγκέλαδο, “προσευχόμαστε για δύναμη Θεού στους διασώστες και σε όσους επέζησαν και πολλοί εξ αυτών πρέπει να διαχειριστούν την απώλεια των ανθρώπων τους. Αυτές τις τραγικές ώρες, όλοι παιδιά του Θεού, ευχόμαστε με μια νέα ψυχική διάσταση σε έναν νέο κόσμο συναισθημάτων & αβεβαιοτήτων, η μυστική σκέψη να αναγνωστεί από τον Θεό & να δωθεί η σωτηρία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων