25/05/2023 25/05/2023 Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε χθες στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος τιμώντας την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Αρχιδιάκονό της Ιεράς Μητρόπολης π. Φιλόθεο Τσαμπαζάκη. Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος εόρτασε την επέτειο της εις Διάκονον χειροτονίας του. Ήταν 24 Μαΐου του...
25 Μαΐου, 2023 - 14:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 14:48

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε χθες στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς, ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος τιμώντας την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Αρχιδιάκονό της Ιεράς Μητρόπολης π. Φιλόθεο Τσαμπαζάκη.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος εόρτασε την επέτειο της εις Διάκονον χειροτονίας του. Ήταν 24 Μαΐου του 1992 όταν έλαβε τον πρώτο βαθμό της Ιερωσύνης από τον μακαριστό Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τράλλεων κυρό Ισίδωρο, τον Πνευματικό του Πατέρα.

Στην αναστάσιμη Θεία Λειτουργία έψαλαν ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητρόπολης Παν. Αρχιμ. Επιφάνιος Θεοδωρίδης και οι Πατέρες π. Πολύκαρπος Κοντοζίδης και π. Κωνσταντίνος Παζιώκης, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παν. Αρχιμ. Αρσένιος Ιωάννου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων