09/11/2021 09/11/2021 Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 15.30,θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Όπως αποφασίσθηκε στην Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 3ης Νοεμβρίου, οι τελετές των ενθρονίσεων θα πραγματοποιηθούν, με τάξη και λιτότητα,...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 14:13

Στις 26 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Διαδώστε:
Στις 26 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 15.30,θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Όπως αποφασίσθηκε στην Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 3ης Νοεμβρίου, οι τελετές των ενθρονίσεων θα πραγματοποιηθούν, με τάξη και λιτότητα, αποκλειστικώς και μόνον στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της κάθε Μητροπόλεως και τηρουμένων επακριβώς απάντων των μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων