26/01/2022 26/01/2022 Την τράπεζα αγάπης που δόθηκε στο κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τη δομή του Συσσιτίου που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και ευλόγησε την αγιοβασιλειόπιτα, εξαίροντας, παράλληλα, τη μεγάλη προσπάθεια του Υπευθύνου λειτουργίας...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 23:07

Τράπεζα αγάπης στο κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Τράπεζα αγάπης στο κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Κιλκισίου

Την τράπεζα αγάπης που δόθηκε στο κεντρικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρθολομαίος, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τη δομή του Συσσιτίου που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και ευλόγησε την αγιοβασιλειόπιτα, εξαίροντας, παράλληλα, τη μεγάλη προσπάθεια του Υπευθύνου λειτουργίας της φιλανθρωπικής δομής, του δραστήριου π. Νικολάου Ταλζίγιε, προϊσταμένου του ως άνω Ιερού Ναού και στο πρόσωπό του ευχαρίστησε θερμώς όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για τον κόπο και τον μόχθο τους, για να προσφέρουν καθημερινά φαγητό στους αναγκεμένους αδελφούς μας.

Στην τράπεζα παρακάθισαν μαζί με τους αδελφούς που βρίσκουν καταφύγιο στην Εκκλησία του Χριστού ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τη φιλανθρωπικό αυτή δομή της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος π. Γεώργιος Παντελίδης, ο Αρχιμ. π. Ευγένιος Ιωάννου, Γραμματέας του Μητροπολιτικού Συμβουλίου και ο Εφημέριος του Ναού π. Χριστόφορος Μουγίγκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων