22/09/2022 22/09/2022 Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς, που λειτουργεί στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ». Παρέστησαν ο κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 15:12

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Ρεθύμνης

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος τέλεσε τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς, που λειτουργεί στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ».

Παρέστησαν ο κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές κ. Εμμανουήλ Πρωτογεράκης και κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργης, οι μαθητές όλων των ετών και κληρικοί της Μητροπόλεώς.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή χρονιά και προέτρεψε όλους σε συμπόρευση, ενότητα και προαγωγή του έργου της Τοπικής Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος εξήγγειλε και τη δημιουργία, κατά τις προσεχείς εβδομάδες, νέου Τμήματος της Σχολής για την εκμάθηση Πρακτικής Ψαλτικής, που θα λειτουργήσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Τα μαθήματα στη Σχολή ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων