27/01/2023 27/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του 5ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ρεθύμνης, στην περιοχή του Τσεσμέ, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνης κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανέ-Τσεσμέ και των εργαζομένων και ωφελουμένων του 5ου Κ.Α.Π.Η. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και καρποφόρα χρονιά σε...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 12:53

Αλληλέγγυοι στο έργο του 5ου Κ.Α.Π.Η. Ρεθύμνου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος και η Τοπική Εκκλησία

Διαδώστε:
Αλληλέγγυοι στο έργο του 5ου Κ.Α.Π.Η. Ρεθύμνου ο Μητροπολίτης Πρόδρομος και η Τοπική Εκκλησία

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του 5ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ρεθύμνης, στην περιοχή του Τσεσμέ, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνης κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανέ-Τσεσμέ και των εργαζομένων και ωφελουμένων του 5ου Κ.Α.Π.Η.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και καρποφόρα χρονιά σε όλους και τους συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο 5ο Κ.Α.Π.Η. και για τα όμορφα μηνύματα και παραδείγματα, τα οποία παρέχουν όλοι οι άνθρωποι στην τοπική μας κοινωνία.

Ακόμη ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησίας και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε αλληλέγγυοι σε όλα τα καλά και ωφέλιμα έργα και σε όλες τις όμορφες και δημιουργικές πρωτοβουλίες του 5ου Κ.Α.Π.Η.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων