28/09/2022 28/09/2022 Την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου Θεοδωράκη, εφημερίου της ενορίας Αγίας Πελαγίας Απλαδιανών Μυλοποτάμου, ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Η σορός του μακαριστού Ιερέως Νεκταρίου θα ευρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας Απλαδιανών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και από ώρας 7:30 π.μ., οπότε και θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, η...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 11:02

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Θεοδωράκης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Θεοδωράκης

Την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου Θεοδωράκη, εφημερίου της ενορίας Αγίας Πελαγίας Απλαδιανών Μυλοποτάμου, ανήγγειλε η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Η σορός του μακαριστού Ιερέως Νεκταρίου θα ευρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας Απλαδιανών την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και από ώρας 7:30 π.μ., οπότε και θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, η δε Εξόδιος Ακολουθία αυτού θα τελεσθεί στις 12 το μεσημέρι της ιδίας ημέρας. Ο ενταφιασμός του σκηνώματος του αοιδίμου ιερέως Νεκταρίου θα τελεσθεί στο χωριό Χώνος Μυλοποτάμου.

“Παρακαλούμεν όπως εύχησθε δια την ανάπαυσιν της μακαρίας ψυχής του αναλώσαντος εαυτόν εις την διακονίαν της Εκκλησίας κεκοιμημένου αδελφού Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου μετά των Αγίων”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων