27/01/2022 27/01/2022 Στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενέταξε στο πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων, το διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων για την επέτειο του Αρκαδίου, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού και υλοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, των Δήμων της Π.Ε. Ρεθύμνης, την...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 18:25

Εορτασμός Αρκαδικής Εθελοθυσίας: Απονομή βραβείων σε μαθητές που συμμετείχαν σε παιχνίδι γνώσεων

Διαδώστε:
Εορτασμός Αρκαδικής Εθελοθυσίας: Απονομή βραβείων σε μαθητές που συμμετείχαν σε παιχνίδι γνώσεων

Στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενέταξε στο πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων, το διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων για την επέτειο του Αρκαδίου, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού και υλοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, των Δήμων της Π.Ε. Ρεθύμνης, την συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Συνδέσμου Φιλολόγων Ρεθύμνου. Αύριο θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου), θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων, στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού (Ώρα 10:00 για τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και 10:30 για τα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων