06/02/2023 06/02/2023 Το παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος στο Επισκοπείο, όπου τα παιδιά είχαν τη χαρά να ξεναγηθούν στους χώρους του Επισκοπείου και να προσκυνήσουν στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Τίτου. Το Παρεκκλήσι του Αγίου Τίτου έχει αγιογραφηθεί από τον δάσκαλό τους, αγιογράφο κ. Νικόλαο Ρουσσάκη,...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 14:34

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Προδρόμου σε παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας στο Ρέθυμνο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Προδρόμου σε παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας στο Ρέθυμνο

Το παιδικό τμήμα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ. Πρόδρομος στο Επισκοπείο, όπου τα παιδιά είχαν τη χαρά να ξεναγηθούν στους χώρους του Επισκοπείου και να προσκυνήσουν στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Τίτου.

Το Παρεκκλήσι του Αγίου Τίτου έχει αγιογραφηθεί από τον δάσκαλό τους, αγιογράφο κ. Νικόλαο Ρουσσάκη, και από τον κατά σάρκα πατέρα του, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Ρουσσάκη.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά μας για την αξιοποίηση του χαρίσματός τους στην αγιογραφία και τους ευχήθηκε να έχουν κάθε πρόοδο και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων