18/07/2019 18/07/2019 Την 22α Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά την Μνήμη της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής και πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου. Προσκαλούνται οι φιλάγιοι πιστοί να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί. Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 Ώρα...
18 Ιουλίου, 2019 - 21:09

Η εορτή της Αγίας Μαγδαληνής στην Ι.Μ. Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαγδαληνής στην Ι.Μ. Ρεθύμνου

Την 22α Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά την Μνήμη της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής και πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στον οικισμό Νέα Μαγνησία της Ενορίας Αγίου Πνεύματος Πρίνου.

Προσκαλούνται οι φιλάγιοι πιστοί να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ώρα 7:30 μ.μ.: Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ώρα 7:00 π.μ.: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων