06/11/2020 06/11/2020 Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο εορτασμού της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αρκαδίου Θεία Λειτουργία και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, κ. Ευγενίου, χωρίς την παρουσία αρχών και πολιτών. H Eπέτειος της Αρκαδικής Εθελοθυσίας έχει ιδιαίτερη αξία για τον τόπο μας...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 12:24

Κεκλεισμένων των θυρών η Δοξολογία στην Ι. Μ. Αρκαδίου

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών η Δοξολογία στην Ι. Μ. Αρκαδίου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο εορτασμού της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αρκαδίου Θεία Λειτουργία και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, κ. Ευγενίου, χωρίς την παρουσία αρχών και πολιτών.

H Eπέτειος της Αρκαδικής Εθελοθυσίας έχει ιδιαίτερη αξία για τον τόπο μας αφού αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, που ανέδειξε το μεγαλείο της κρητικής ψυχής και έγινε σύμβολο ελευθερίας, ηρωισμού και αυτοθυσίας σε όλο τον κόσμο.
Η ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 154η επετείου του Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους ήρωες συντοπίτες μας, που μας κάνουν περήφανους για την ιστορία του τόπου μας και την καταγωγή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων