19/01/2023 21/01/2023 Σε εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε, χθες, η κοπή της αγιοβασιλόπιτας της Χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, ο οποίος μετέφερε προς τον κ. Ευάγγελο Καπαϊδονάκη, Διευθυντή της Σχολής, και προς όλα τα μέλη της Χορωδίας την αγάπη και...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 3:34

Κοπή βασιλόπιτας στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης

Σε εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε, χθες, η κοπή της αγιοβασιλόπιτας της Χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νικηφόρος, ο οποίος μετέφερε προς τον κ. Ευάγγελο Καπαϊδονάκη, Διευθυντή της Σχολής, και προς όλα τα μέλη της Χορωδίας την αγάπη και τον επιστηριγμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, ο οποίος απουσίαζε εκτός Ρεθύμνου εκείνη την ώρα.

Ο π. Νικόλαος διαβεβαίωσε ότι η μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και για την προαγωγή της πατρώας Εκκλησιαστικής Μουσικής θα είναι πάντοτε τεταμένη, προκειμένου τα Ιερά Αναλόγια των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς μας να στελεχώνονται από άξια και ικανά στελέχη, τα οποία θα προσφέρουν το χάρισμά τους στην Εκκλησία μας.

Ο Διευθυντής της Σχολής ευχαρίστησε τον π. Νικόλαο, εκ μέρους όλων των μελών της Χορωδίας, για την αγάπη και τη στοργή της Τοπικής μας Εκκλησίας και διαβεβαίωσε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις, όπως μέχρι τώρα, να προσφέρουν στην Εκκλησία ό,τι καλύτερο μπορούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων