28/01/2023 28/01/2023 Σε μια σεμνή τελετή ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, παρουσία του Πρύτανη Καθηγητή κ. Γεώργιου Μ. Κοντάκη. Παρευρέθηκαν και οι Αντιπρύτανεις, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, καθηγητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους...
28 Ιανουαρίου, 2023 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2023 - 13:59

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου

Σε μια σεμνή τελετή ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, παρουσία του Πρύτανη Καθηγητή κ. Γεώργιου Μ. Κοντάκη.

Παρευρέθηκαν και οι Αντιπρύτανεις, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, καθηγητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους να έχουν υγεία και καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, εκθειάζοντας το υψηλό επίπεδο, την πρόοδο και προαγωγή του εξαιρετικού επιστημονικού έργου που συντελείται εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται πάντοτε δίπλα του.

Στη συνέχεια, ο Πρύτανης του Ιδρύματος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Πρόδρομο για την υψηλή παρουσία του, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκε για μια δημιουργική Ακαδημαϊκή χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ευάγγελος Μαρκάκης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Αναστασία Καπελέρη, η Γενική Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Δέσποινα Δασκαλάκη, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Αναστάσιος Φανουργάκης και άλλοι επίσημοι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων