09/03/2023 09/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν της προσκλήσεως της Αντιδημάρχου κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, επισκέφθηκε, το πρωί της Τρίτης, 7 Μαρτίου 2023, το 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, επί της οδού Μοάτσου. Κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά της επικοινωνίας με πολλούς από τους ωφελουμένους, με τους οποίους...
09 Μαρτίου, 2023 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 20:55

Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο 1ο ΚΑΠΗ Ρεθύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πρόδρομος στο 1ο ΚΑΠΗ Ρεθύμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν της προσκλήσεως της Αντιδημάρχου κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, επισκέφθηκε, το πρωί της Τρίτης, 7 Μαρτίου 2023, το 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, επί της οδού Μοάτσου.

Κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο ο Σεβασμιώτατος είχε τη χαρά της επικοινωνίας με πολλούς από τους ωφελουμένους, με τους οποίους συζήτησε για σύγχρονα πνευματικά ζητήματα και θέματα της επικαιρότητας.
Εξέφρασε επίσης, τη χαρά του για αυτή την αναστροφή, η οποία θα γίνεται σε σταθερή βάση σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης ως ένας κύκλος πνευματικού προβληματισμού με την ευθύνη των οικείων Εφημερίων, στον οποίο ο Σεβασμιώτατος, κατά τις δυνατότητες του προγράμματός του, θα συμμετέχει και προσωπικά.
Δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Αντιδήμαρχο κ. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, η οποία επίσης ήταν παρούσα και χαιρέτισε τη συνάντηση, καθώς και τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Σωκράτη Ξενικάκη, που θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του πνευματικού αυτού κύκλου στο συγκεκριμένο ΚΑΠΗ.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε επίσης την ανάγκη η εμπειρία του πανεπιστημίου της ζωής των ηλικιωμένων ανθρώπων να ανοίγεται και να προσφέρεται σε όλη την κοινωνία ως ο πιο πολύτιμος θησαυρός.
 
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων