20/01/2023 20/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφερειάρχου Ρεθύμνης κ. Μαίρης Λιονή, τέλεσε χθες τον Αγιασμό κατά τα επίσημα εγκαίνια της νέας γέφυρας στην περιοχή «Σταυρωμένος» της Ιεράς Μητρόπολης. Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 13:06

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στα εγκαίνια της νέας γέφυρας στην περιοχή Σταυρωμένος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης στα εγκαίνια της νέας γέφυρας στην περιοχή Σταυρωμένος

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφερειάρχου Ρεθύμνης κ. Μαίρης Λιονή, τέλεσε χθες τον Αγιασμό κατά τα επίσημα εγκαίνια της νέας γέφυρας στην περιοχή «Σταυρωμένος» της Ιεράς Μητρόπολης.

Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου, μικροί μαθητές του παρακείμενου Δημοτικού Σχολείου και πλήθος κόσμου της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη για το έργο αυτό και ευχήθηκε πάντοτε στη ζωή μας να χτίζομε γέφυρες και να γινόμαστε αφορμή ενότητας και συμπόρευσης όλων των ανθρώπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων