30/01/2020 30/01/2020 Κάθε χρόνο το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης επιλέγει ένα διαφορετικό νομό για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, μιας εκδήλωσης που πάντοτε συνοδεύεται από κατάλληλη εκπαιδευτική δράση. Εφέτος ήταν η σειρά του Ρεθύμνου. Έτσι, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 τα μέλη του Σωματείου, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αυτής δράσης, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 9:22

Οι ξεναγοί της Κρήτης και της Σαντορίνης στην Ιερά Μονή Αρκαδίου

Διαδώστε:
Οι ξεναγοί της Κρήτης και της Σαντορίνης στην Ιερά Μονή Αρκαδίου

Κάθε χρόνο το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης επιλέγει ένα διαφορετικό νομό για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, μιας εκδήλωσης που πάντοτε συνοδεύεται από κατάλληλη εκπαιδευτική δράση.

Εφέτος ήταν η σειρά του Ρεθύμνου.

Έτσι, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 τα μέλη του Σωματείου, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αυτής δράσης, επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αρκαδίου, όπου πραγματοποιήθηκε μια συνολική παρουσίαση των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της επαρχίας Αμαρίου από την Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου κ. Αναστασία Φιολιτάκη. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Μονής που φιλοξενεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η Ιερά Μονή Αρκαδίου πρόσφερε πλούσιο κέρασμα και καφέ σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων