22/10/2019 22/10/2019 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Μνήμης των Αγίων Τεσσάρων Ρεθυμνίων Νεομαρτύρων, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Νικολάου Κ....
22 Οκτωβρίου, 2019 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 17:07

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «Οδύσσεια μιας γλυκιάς ζωής»

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «Οδύσσεια μιας γλυκιάς ζωής»

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Μνήμης των Αγίων Τεσσάρων Ρεθυμνίων Νεομαρτύρων, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 7.00 μ.μ., στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Νικολάου Κ. Κεφαλογιάννη, ιατρού παθολόγου με εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη, με τίτλο «Οδύσσεια μιας «γλυκιάς» ζωής».

Για το βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας του και εξαίρετος επιστήμονας κ. Νικόλαος Κεφαλογιάννης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο τίτλος του βιβλίου Οδύσσεια μιας «γλυκιάς» ζωής δεν έχει άμεση σχέση ούτε με τον Ομηρικό Οδυσσέα ούτε με τις «γλύκες» της ζωής. Εκείνη όμως η περιπέτεια που προκύπτει από την εμφάνιση του Σακχαρώδους Διαβήτη είναι πραγματικά μια Οδύσσεια για τον ασθενή που η έντασή της εξαρτάται απόλυτα από το πόσο σωστά γίνεται η αντιμετώπισή της από τον ενδιαφερόμενο για τη νόσο. Είναι το βιβλίο αυτό ένας «μπιστικός φίλος» έτοιμος να σε βοηθήσει στα προβλήματα της υγείας για να φτάσεις με υπομονή στον προορισμό σου… στην… Ιθάκη σου».

Για το βιβλίο θα ομιλήσει ο ελλογιμ. κ. Οδυσσέας Ζώρας, Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής και πρ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Ιωάννης Καλαϊτζάκης, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων