01/06/2022 01/06/2022 Το βράδυ της Τρίτης, επί τη Αποδόσει της Εορτής του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ιερούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης για τον πνευματικό επιστηριγμό των μαθητών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με τον Μητροπολίτη συλλειτούργησαν κληρικοί της Μητροπόλεώς μας και συμμετείχε πλήθος μαθητών και...
01 Ιουνίου, 2022 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 11:51

Ρέθυμνο: Απόδοση του Πάσχα και πνευματικός επιστηριγμός των μαθητών

Διαδώστε:
Ρέθυμνο: Απόδοση του Πάσχα και πνευματικός επιστηριγμός των μαθητών

Το βράδυ της Τρίτης, επί τη Αποδόσει της Εορτής του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ιερούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης για τον πνευματικό επιστηριγμό των μαθητών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με τον Μητροπολίτη συλλειτούργησαν κληρικοί της Μητροπόλεώς μας και συμμετείχε πλήθος μαθητών και άλλων πιστών του τόπου μας, ενώ τέθηκαν σε προσκύνηση οι τίμιες κάρες των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων