02/12/2020 02/12/2020 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, εορτή της πολιούχου Ρεθύμνης, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο. Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί χωρίς τη φυσική παρουσία πιστών....
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 14:11

Ρέθυμνο: Η Μητρόπολη ετοιμάζεται να γιορτάσει την Πολιούχο

Διαδώστε:
Ρέθυμνο: Η Μητρόπολη ετοιμάζεται να γιορτάσει την Πολιούχο

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, εορτή της πολιούχου Ρεθύμνης, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο. Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί χωρίς τη φυσική παρουσία πιστών.

Προκειμένου όμως οι φιλάγιοι άνθρωποι του τόπου να μπορέσουν να συμμετέχουν προσευχητικά, έστω και από τις οικίες τους, στον εφετινό εορτασμό της Αγίας, η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα αναμεταδώσει διαδικτυακά τη Θεία Λειτουργία, το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρας 8:00 έως ώρας 10:00 π.μ.

Η ζωντανή αναμετάδοση θα γίνεται από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο YouTube, και συγκεκριμένα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCAg6f4EXGOrz8n5CxkIEFig.

Η Ιερά Μητρόπολη στην ανακοίνωσή της εύχεται: «η Αγία Μεγαλομάρτυς Βαρβάρα, που έσωσε θαυματουργικά το Ρέθυμνο από την πανώλη και που η αγάπη των Ρεθυμνίων την θεωρεί και την τιμά ως Πολιούχο του, με τις προσευχές όλων μας να μεσιτεύει προς τον Κύριο Ιησού Χριστό για τον προσωπικό μας αγιασμό, για την υγεία όλων μας, για την υπέρβαση της σημερινής υγειονομικής κρίσης, που ταλανίζει την πατρίδα μας και για την ενδυνάμωση όσων άοκνα εργάζονται για την εξάλειψή της».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων