14/09/2021 14/09/2021 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε την 13η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο (Ακαδημία), στο 1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία), στο 4ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο (Καζούλειο), στο 3ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο (Βενετόκλειο), συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π....
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 17:55

Αγιασμοί για την νέα σχολική χρονιά στην Ρόδο

Διαδώστε:
Αγιασμοί για την νέα σχολική χρονιά στην Ρόδο

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε την 13η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο (Ακαδημία), στο 1ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο (Καπνοβιομηχανία), στο 4ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο (Καζούλειο), στο 3ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο (Βενετόκλειο), συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Χαλκιά και τον Αρχιδιάκονο π. Γεράσιμο Πασπάτη, με την παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντωνίου Καμπουράκη και εκπροσώπων των άλλων τοπικών Αρχών.

Εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας στις ως άνω τελετές παρέστησαν αντιπροσωπείες των εκπαιδευτικών και των μαθητών προς τους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα για ευλογημένο από τον Θεό και καρποφόρο σχολικό έτος.

Τον Αγιασμό στο 1ο Δημοτικό και το Λύκειο Ιαλυσού τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και ευχήθηκε σε όλους για μια δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων