11/04/2019 11/04/2019 Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες η υποδοχή της τίμιας κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στην ομώνυμη εκκλησία στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες τον Ιερό Ναό για να υποδεχθεί και να προσκυνήσει την τίμα κάρα, ενώ οι γυναίκες της ενορίας την έραναν με ροδοπέταλα και ανθόνερο. Μετά την τέλεση της παράκλησης του Αγίου, ο...
11 Απριλίου, 2019 - 21:53

Η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγ. Παντελεήμονα στη Ρόδο

Διαδώστε:
Η υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγ. Παντελεήμονα στη Ρόδο

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες η υποδοχή της τίμιας κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στην ομώνυμη εκκλησία στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες τον Ιερό Ναό για να υποδεχθεί και να προσκυνήσει την τίμα κάρα, ενώ οι γυναίκες της ενορίας την έραναν με ροδοπέταλα και ανθόνερο.

Μετά την τέλεση της παράκλησης του Αγίου, ο εφημέριος π. Χρήστος Σιάννας, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, καθώς επίσης και τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναχράντου Άνδρου π. Ευδόκιμο για την μεταφορά της κάρας στη Ρόδο.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων