01/03/2019 01/03/2019 Το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της νησιωτικής Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα της χώρας, το Φράγμα Γαδουρά, εγκαινιάστηκε και επισήμως, στην διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στον χώρο του ταχυδιυλιστηρίου στο Χαράκι Ρόδου, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Normunds Popens, ο οποίος, μαζί με...
01 Μαρτίου, 2019 - 11:01

Ο Μητρ. Ρόδου στα εγκαίνια του Φράγματος του Γαδουρά

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ρόδου στα εγκαίνια του Φράγματος του Γαδουρά

Το μεγαλύτερο τεχνικό έργο της νησιωτικής Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα της χώρας, το Φράγμα Γαδουρά, εγκαινιάστηκε και επισήμως, στην διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στον χώρο του ταχυδιυλιστηρίου στο Χαράκι Ρόδου, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Normunds Popens, ο οποίος, μαζί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, έκοψαν την κορδέλα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.

Όπως γράφει η dimokratiki.gr στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, των κρατικών αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινωνικοοικονομικών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων