30/09/2019 30/09/2019 Την 29η Σεπτεμβρίου, η τοπική Εκκλησία της Ρόδου πανηγυρίζει την Μνήμη του Αγίου Μαλαχίου του Λινδίου, ο οποίος μαρτύρησε στα Ιεροσόλυμα τον 16ο αιώνα, με επίκεντρο την γενέτειρα του κωμόπολη της Λίνδου. Ο πανηγυρικός Εσπερινός εφέτος έλαβε χώρα στον νεόδμητο ιερό Ναό επ᾿ ονόματι του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, κ. Χρυσοστόμου. Την κυριώνυμη...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 22:24

Πανηγυρίστηκε η μνήμη του Αγίου Μαλαχίου του Λινδίου

Διαδώστε:
Πανηγυρίστηκε η μνήμη του Αγίου Μαλαχίου του Λινδίου

Την 29η Σεπτεμβρίου, η τοπική Εκκλησία της Ρόδου πανηγυρίζει την Μνήμη του Αγίου Μαλαχίου του Λινδίου, ο οποίος μαρτύρησε στα Ιεροσόλυμα τον 16ο αιώνα, με επίκεντρο την γενέτειρα του κωμόπολη της Λίνδου.

Ο πανηγυρικός Εσπερινός εφέτος έλαβε χώρα στον νεόδμητο ιερό Ναό επ᾿ ονόματι του Αγίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, κ. Χρυσοστόμου.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, η Μνήμη του Αγίου εορτάστηκε στον ενοριακό ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λίνδου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ. Κυρίλλου, ο οποίος χοροστάτησε του Όρθρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων