11/11/2020 11/11/2020 Αγιασμό στο νέο πλωτό περιπολικό σκάφος τύπου rafnar το οποίο ανήκει στο Λιμεναρχείο Σάμου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος παρουσία των πληρωμάτων και του προσωπικού του Λιμεναρχείου. Η Σάμος μετρά το τελευταίο διάστημα τις πληγές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός της 30ης Οκτωβρίου. Από την π΄ρωτη στιγμή οι ομάδες διάσωσης του...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 10:44

Αγιασμός στο νέο πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού

Διαδώστε:
Αγιασμός στο νέο πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού

Αγιασμό στο νέο πλωτό περιπολικό σκάφος τύπου rafnar το οποίο ανήκει στο Λιμεναρχείο Σάμου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος παρουσία των πληρωμάτων και του προσωπικού του Λιμεναρχείου.

Η Σάμος μετρά το τελευταίο διάστημα τις πληγές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός της 30ης Οκτωβρίου. Από την π΄ρωτη στιγμή οι ομάδες διάσωσης του νησιού κατέβαλαν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διασώσουν ότι άφησε πίσω του ο εγκέλαδος. Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη στέκεται ιδιαίτερα στις τολμηρές προσπάθειες τις οποίες οποίες καταβάλουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Κλιμακίων Σάμου, τις Ομάδες διάσωσης Καρλοβασίων, την Αστυνομία και τον Στρατό μας, τους οποίους και ευγνωμονούμε για την άοκνη συμπαράσταση και την άριστη συνεργασία, μαζί με τους Δήμους Ανατολιικής και Δυτικής Σάμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – Ι.Μ. Σάμου: «Το 80% των Ιερών μας Ναών είναι σεισμόπληκτοι και εσίγησαν προς στιγμήν» – Τεράστια η συμβολή των ομάδων διάσωσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων