13/09/2022 13/09/2022 Με την ευκαιρία ενάρξεως του νέου Σχολικού έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και μίλησε καταλλήλως προς τους μαθητές, μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς στο Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου, στο Ε.Π.Α.Λ Καρλοβάσου, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στο Γενικό Λυκειο Βαθέος και στο Ε.Π.Α.Λ Βαθέος. Σε όλες δε τις σχολικές μονάδες...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2022 - 14:43

Σε πέντε σχολεία τέλεσε τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Σάμου

Διαδώστε:
Σε πέντε σχολεία τέλεσε τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Σάμου

Με την ευκαιρία ενάρξεως του νέου Σχολικού έτους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και μίλησε καταλλήλως προς τους μαθητές, μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς στο Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου, στο Ε.Π.Α.Λ Καρλοβάσου, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, στο Γενικό Λυκειο Βαθέος και στο Ε.Π.Α.Λ Βαθέος.

Σε όλες δε τις σχολικές μονάδες της μητροπολιτικής περιφέρειας ανεγνώσθη μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων