22/05/2020 22/05/2020 Με μία χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η Σερραία Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φ. Αραμπατζή, το πρωί της παρελθούσας Κυριακής 14 Μαΐου προσέφερε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλη ποσότητα αλεύρων, αντισηπτικών προϊόντων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης,στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η τοπική Εκκλησία να...
22 Μαΐου, 2020 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 16:25

Η Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κοντά στο έργο της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κοντά στο έργο της Εκκλησίας

Με μία χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η Σερραία Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φ. Αραμπατζή, το πρωί της παρελθούσας Κυριακής 14 Μαΐου προσέφερε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλη ποσότητα αλεύρων, αντισηπτικών προϊόντων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης,στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η τοπική Εκκλησία να συνεχίσει απροσκόπτως το φιλανθρωπικό Της έργο.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος ευχαρίστησε την Σερραία Υφυπουργό για την ευγενική της χειρονομία, ευχόμενος το παράδειγμά της να βρει πολλούς ακόμημιμητές, ώστε με την προσπάθεια όλων να στηρίζονται οι οικονομικώς ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας.

Η Σερραϊκή κοινωνία, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, αλλά και προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας στηρίζουν, ηθικά και υλικά αυτήν την προσπάθεια της Εκκλησίας, γεγονός το οποίο μας γεμίζει με ελπίδα και χαρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων