30/11/2020 30/11/2020 Με μία ευγενική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η Σερραία Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φ. Αραμπατζή, το πρωΐ της παρελθούσης Κυριακής 29 Νοεμβρίου, προσέφερε για μία ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλη ποσότητα ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η Εκκλησία μας να συνεχίσει...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 16:51

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κοντά στην Εκκλησία

Διαδώστε:
Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κοντά στην Εκκλησία

Με μία ευγενική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης η Σερραία Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φ. Αραμπατζή, το πρωΐ της παρελθούσης Κυριακής 29 Νοεμβρίου, προσέφερε για μία ακόμη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μεγάλη ποσότητα ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η Εκκλησία μας να συνεχίσει απροσκόπτως το φιλανθρωπικό Της έργο. Το Σάββατο επίσης 28 Νοεμβρίου, η Σερραϊκή Εταιρεία «Μέτρον Αυτοματισμοί» προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών «Κιβωτός Αγάπης» μεγάλη ποσότητα διαφόρων προϊόντων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος με ευγνωμοσύνη τις παραπάνω προσφορές υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μας, ετόνισε ότι, η Σερραϊκή κοινωνία αλλά και προσωπικότητες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας στηρίζουν, με έναν συγκινητικό τρόπο, ηθικά και υλικά αυτήν την προσπάθεια της Εκκλησίας, γεγονός που γεμίζει όλους με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων