03/07/2022 03/07/2022 Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, νωρίς το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης. Του Θεοχάρη Καραγιάννη Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προήλθε από βραχυκύκλωμα σε κλιματιστικό, το οποίο βρίσκεται στο Ιερό Βήμα και έχουν προκληθεί ζημιές στο τέμπλο του Ναού και την βορειοανατολική πλευρά του Ιερού, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω...
03 Ιουλίου, 2022 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 14:10

Με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Διαδώστε:
Με δάκρυα στα μάτια οι πιστοί βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, νωρίς το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.
  • Του Θεοχάρη Καραγιάννη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προήλθε από βραχυκύκλωμα σε κλιματιστικό, το οποίο βρίσκεται στο Ιερό Βήμα και έχουν προκληθεί ζημιές στο τέμπλο του Ναού και την βορειοανατολική πλευρά του Ιερού, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για άλλες καταστροφές.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος Κελεμπέκης, αξιωματικοί και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.
Στο σημείο, επίσης, μετέβη ο Δήμαρχος Βισαλτίας και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου αλλά και πλήθος κόσμου, που με δάκρυα στα μάτια και με τον τρόπο του ο καθένας πήγε να βοηθήσει μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, τα ξημερώματα όταν οι εναπομείναντες αντιλήφθηκαν νέα αναζωπύρωση, την αντιμετώπισαν άμεσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων