26/04/2021 26/04/2021 Με μία ευγενική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών και του Συλλόγου Εβριτών Σερρών, το πρωΐ της Πέμπτης 22 και Παρασκευής 23 Απριλίου 2021, προσέφεραν μεγάλη ποσότητα κρεάτων και ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης αντιστοίχως, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η Εκκλησία...
26 Απριλίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 14:34

ΣΕΡΡΕΣ: Σύλλογοι και Σωματεία στηρίζουν με συγκλονιστικό τρόπο την Εκκλησία

Διαδώστε:
ΣΕΡΡΕΣ: Σύλλογοι και Σωματεία στηρίζουν με συγκλονιστικό τρόπο την Εκκλησία

Με μία ευγενική χειρονομία κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών και του Συλλόγου Εβριτών Σερρών, το πρωΐ της Πέμπτης 22 και Παρασκευής 23 Απριλίου 2021, προσέφεραν μεγάλη ποσότητα κρεάτων και ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης αντιστοίχως, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης «Κιβωτός Αγάπης», ώστε η Εκκλησία μας να συνεχίσει απροσκόπτως το φιλανθρωπικό Της έργο.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος με ευγνωμοσύνη τις παραπάνω προσφορές υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας, τόνισε ότι, η Σερραϊκή κοινωνία, Σύλλογοι και Σωματεία του τόπου μας στηρίζουν, με έναν συγκλονιστικό τρόπο, ηθικά και υλικά αυτήν την προσπάθεια της Εκκλησίας, γεγονός που γεμίζει όλους με ελπίδα και αισιοδοξία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων