12/09/2019 12/09/2019 Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» με τον Αγιασμό που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιος μαζί με ιερείς της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απευθύνθηκε προς τους μαθητές με συμβουλές και παραινέσεις για την αξία της μόρφωσης και της παιδείας στη...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 10:22

Ο Μητρ.Σιατίστης στον Αγιασμό του Μουσικού Σχολείου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σιατίστης στον Αγιασμό του Μουσικού Σχολείου

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» με τον Αγιασμό που πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιος μαζί με ιερείς της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης απευθύνθηκε προς τους μαθητές με συμβουλές και παραινέσεις για την αξία της μόρφωσης και της παιδείας στη ζωή του ανθρώπου και ευχήθηκε φώτιση και θεία ευλογία για την επιτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων