16/01/2022 16/01/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας τελέσθηκε το τριετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022. Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο οποίος στον Θείο Λόγο του έκανε αναφορά στον στο έργο και στην διακονία του μακαριστού...
16 Ιανουαρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2022 - 19:41

Τριετές μνημόσυνο για τον μακαριστό Σιατίστης Παύλο – ΦΩΤΟ

Διαδώστε:
Τριετές μνημόσυνο για τον μακαριστό Σιατίστης Παύλο – ΦΩΤΟ

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, ο Μητροπολίτης, οι Ιερείς, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Βοϊου Χρήστος Ζευκλής, η Αντιπεριφερειάρχης Ευφροσύνη Ντιό και πολλοί ευσεβείς χριστιανοί, κατευθύνθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Επισκοπείου στον τάφο του μακαριστού Αρχιερέα, όπου και τελέσθηκε τρισάγιο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους και την παρουσία τους με σκοπό να τιμήσουν το πρόσωπο του μακαριστού Προκατόχου του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

Πηγή svouranews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων