24/11/2019 24/11/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βαρλαάμ, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ετέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του ευλαβεστάτου Κωνσταντίνου Γκούμα. Ο νεοχειροτονηθείς Διάκονος, ο οποίος εντάσσεται στον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών ως άμισθος Κληρικός, είναι έγγαμος. Στην ομιλία του ο σεπτός Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος, προσφώνησε με...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 20:51

Άλλος ένας άμισθος κληρικός στη διακονία του Ιερού Θυσιαστηρίου

Διαδώστε:
Άλλος ένας άμισθος κληρικός στη διακονία του Ιερού Θυσιαστηρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βαρλαάμ, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ετέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του ευλαβεστάτου Κωνσταντίνου Γκούμα.

Ο νεοχειροτονηθείς Διάκονος, ο οποίος εντάσσεται στον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών ως άμισθος Κληρικός, είναι έγγαμος.

Στην ομιλία του ο σεπτός Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος, προσφώνησε με πατρικούς λόγους αγάπης και νουθεσίες τον νέο Διάκονο, προτρέποντας τον να διακονεί πάντοτε με θυσιαστική αγάπη τον πλησίον.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων