19/08/2019 19/08/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος , περιόδευσε για άλλη μια φορά στις όμορφες βουνοκορφές και τα όμορφα ποτάμια του Ασπροποτάμου ,που κυλάνε σε ένα από τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά τοπία της Πίνδου. Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσας – Γαλακτροφούσας Ασπροποτάμου , που...
19 Αυγούστου, 2019 - 22:27

Επίσκεψη του Μητρ. Σταγών στη περιοχή του Ασπροποτάμου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητρ. Σταγών στη περιοχή του Ασπροποτάμου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος , περιόδευσε για άλλη μια φορά στις όμορφες βουνοκορφές και τα όμορφα ποτάμια του Ασπροποτάμου ,που κυλάνε σε ένα από τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά τοπία της Πίνδου.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε την ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσας – Γαλακτροφούσας Ασπροποτάμου , που είναι υπό ανασύσταση και ανασυγκρότηση σύμφωνα με τα σχέδια του Σεβασμιωτάτου Σταγών και Μετεώρων κ.Θεοκλήτου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλλιρρόης τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.

Το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή.

Πρίν το «Δι’ ευχών» ο Ποιμενάρχης κ. Θεόκλητος χειροθέτησε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας π.Νικόλαο Μπουρλή .

Τον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο στην περιοδεία του τον συνόδευαν ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Κοκόρας καθώς και ο υπεύθυνος του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου, κ.Ναπολέων Αγραφιώτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων