27/02/2022 27/02/2022 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρου τελέστηκε ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Θεοκλήτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022. Στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλικής πόλης βρέθηκαν αρκετοί Αρχιερείς για να ευχηθούν έτη πολλά και ευλογημένα στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο...
27 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 19:48

Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Διαδώστε:
Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρου τελέστηκε ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Θεοκλήτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας το απόγευμα του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου 2022.

Στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλικής πόλης βρέθηκαν αρκετοί Αρχιερείς για να ευχηθούν έτη πολλά και ευλογημένα στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο

Ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε τους Ιεράρχες που προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο Θεόκλητο, ενώ ευχήθηκε στον κλήρο και τον λαό του να έχουν την ευλογία του Αγίου στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων