22/10/2019 22/10/2019 Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας, η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου, συνεχίζει τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες που καθιερώθηκαν να τελούνται στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας για τέταρτη χρονιά. Έτσι, η Θεία Λειτουργία τελείται στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 κάθε μέρα...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 20:25

Κάθε μέρα Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας

Διαδώστε:
Κάθε μέρα Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας, η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου, συνεχίζει τις καθημερινές Θείες Λειτουργίες που καθιερώθηκαν να τελούνται στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας για τέταρτη χρονιά.

Έτσι, η Θεία Λειτουργία τελείται στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακών και μεγάλων εορτών, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων