28/02/2022 28/02/2022 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, πληροφορηθείς το ατυχές γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του 12χρονου από το Ελάφι Καλαμπάκας, ως πνευματικός Πατέρας, εύχεται για την ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού. Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων δηλώνει ότι συμπαρίσταται στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού και βρίσκεται δίπλα τους...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 15:55

Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος συμπαρίσταται στον 12χρονο που τραυματίστηκε στο κυνήγι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος συμπαρίσταται στον 12χρονο που τραυματίστηκε στο κυνήγι

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, πληροφορηθείς το ατυχές γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του 12χρονου από το Ελάφι Καλαμπάκας, ως πνευματικός Πατέρας, εύχεται για την ταχεία ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Η Ιερά Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων δηλώνει ότι συμπαρίσταται στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού και βρίσκεται δίπλα τους σε ό, τι και αν χρειαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι το 12χρονο αγόρι, που τραυματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Ελάφι και Καστανιά, στην Καλαμπάκα, όπου είχε πάει μαζί με τον πατέρα του για κυνήγι αγριογούρουνου, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 12χρονος, που νοσηλεύεται στην εντατική της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, φέρεται να δέχθηκε σκάγι από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, το οποίο του προκάλεσε διαμπερές τραύμα.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και από εκεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, καθώς τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς τραυματίστηκε το παιδί, καθώς δεν έχει βρεθεί ο κυνηγός που φαίνεται ότι το πέρασε για θήραμα και το πυροβόλησε.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Τρικάλων.

Πηγές: trikalaenimerosi.gr, stagonnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων