24/11/2022 24/11/2022 Με αφορμή την συμπλήρωση των 5 ετών από την Ενθρόνισή του, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, μίλησε σήμερα στο ράδιο Σταγών. Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα που ήρθε μέχρι και σήμερα, ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε στην Καλαμπάκα, όπου ζουν καλοί και αγαθοί άνθρωποι. Αποκάλυψε ότι από την πρώτη...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 18:08

Ο Σταγών Θεόκλητος για τα 5 χρόνια στην Καλαμπάκα και την “Κιβωτό του Κόσμου”

Διαδώστε:
Ο Σταγών Θεόκλητος για τα 5 χρόνια στην Καλαμπάκα και την “Κιβωτό του Κόσμου”

Με αφορμή την συμπλήρωση των 5 ετών από την Ενθρόνισή του, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, μίλησε σήμερα στο ράδιο Σταγών.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι από την πρώτη μέρα που ήρθε μέχρι και σήμερα, ευχαριστεί τον Θεό που τον έφερε στην Καλαμπάκα, όπου ζουν καλοί και αγαθοί άνθρωποι.

Αποκάλυψε ότι από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην νέα του πατρίδα, εγκλιματίστηκε και ένιωθε σαν να είναι στον τόπο του. Μάλιστα όπως είπε έχει πουλήσει το σπίτι του που είχε στον τόπο καταγωγής του αφού πλέον η πατρίδα του είναι η Καλαμπάκα.

Ο Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος αναφέρθηκε και στο θέμα της “Κιβωτού του Κόσμου”, λέγοντας πως “ο πατήρ Αντώνιος διοικούσε μόνος του τις δομές και αυτό είναι δύσκολο. Αυτά τα πράγματα ελλοχεύουν κινδύνους είπε και υποστήριξε ότι δεν μπορείς να διοικείς τόσα χρήματα”. “Εύχομαι” είπε “να μην είναι αλήθεια όσα λέγονται”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

Διαβάστε επίσης: 

Πέντε χρόνια από την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεοκλήτου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων