02/11/2019 02/11/2019 Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος, η Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων και η πρώτη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως. Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος παρουσίασε τα θέμα...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 19:48

Συνάχθηκαν οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών

Διαδώστε:
Συνάχθηκαν οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βησσαρίωνος, η Δ’ Γενική Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων και η πρώτη του παρόντος Εκκλησιαστικού Έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως.

Μετά την εναρκτήρια προσευχή, ο σεπτός Ποιμενάρχης κ.Θεόκλητος παρουσίασε τα θέμα της συνάξεως και έδωσε προς τους ιερείς πατρικές συμβουλές επί διοικητικών και λειτουργικών ζητημάτων.

Ο Αρχιμανδρίτης Δομέτιος Ντελλής, εν συντομία και πρακτικά, παρουσίασε το Θέμα “Ιερατική συνείδηση” .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων