26/02/2020 26/02/2020 Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου τίμησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος στην Καλαμπάκα. Του Πολυαρχιερατικού συλλείτουργου που τελέστηκε, προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήρια Ποιμενάρχης και συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Σύρου κ. Δωρόθεος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Τρίκκης και Σταγών...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 15:14

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σταγών Θεοκλήτου

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου τίμησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος στην Καλαμπάκα.

Του Πολυαρχιερατικού συλλείτουργου που τελέστηκε, προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήρια Ποιμενάρχης και συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Σύρου κ. Δωρόθεος, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος π. Δομέτιος, ενώ πλήθος κόσμου προσήλθε για να ευχηθεί στον Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σταγών και των Μετεώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων