15/02/2022 15/02/2022 Την 35η βασιλόπιτα έκοψε σήμερα, Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 το απόγευμα σε κοσμική ταβέρνα, στη Διάβα Καλαμπάκας, ο Χορευτικός Όμιλος Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ». Ο αριθμός των μελών που παραβρέθηκαν ήταν μικρός (συμβολικός) λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της covid-19. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος στο...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 20:07

Τη βασιλόπιτα του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών

Διαδώστε:
Τη βασιλόπιτα του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σταγών

Την 35η βασιλόπιτα έκοψε σήμερα, Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 το απόγευμα σε κοσμική ταβέρνα, στη Διάβα Καλαμπάκας, ο Χορευτικός Όμιλος Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ». Ο αριθμός των μελών που παραβρέθηκαν ήταν μικρός (συμβολικός) λόγω των μέτρων κατά της διασποράς της covid-19.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος στο σύντομο λόγο του ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου καλή χρονιά και γρήγορα να τελειώσουμε από την πανδημία για να μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι οι εκδηλώσεις.

Αμέσως μετά τον Σεβασμιώτατο, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον δάσκαλο του χορευτικού κ. Γιάννη Δήμα αλλά και τα μέλη για την επί χρόνων συνεργασία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους.

Ευχές για υγεία, δύναμη και γρήγορη επάνοδο στις δραστηριότητες του Ομίλου απηύθυνε και ο χοροδιδάσκαλος του Ομίλου, καθηγητής κ. Γιάννης Δήμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων