03/05/2021 03/05/2021 Μέσα στην πανευφρόσυνη Αναστάσιμη περίοδο, εορτάστηκε και στην Σύμη μεγαλοπρεπώς τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, η εκ μεταθέσεως μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στην Χάρη του οποίου τιμώνται αρκετοί Ναοί της Νήσου. Το επίκεντρο κατέστη ο ομώνυμος Ενοριακός Ι. Ναός που βρίσκεται στον πυρήνα του οικισμού της άνω Χώρας της Σύμης, όπου χοροστάτησε στον...
03 Μαΐου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 20:27

Εόρτασαν πανηγυρικά οι αρκετοί Άγιοι Γεώργιοι της Σύμης

Διαδώστε:
Εόρτασαν πανηγυρικά οι αρκετοί Άγιοι Γεώργιοι της Σύμης

Μέσα στην πανευφρόσυνη Αναστάσιμη περίοδο, εορτάστηκε και στην Σύμη μεγαλοπρεπώς τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, η εκ μεταθέσεως μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στην Χάρη του οποίου τιμώνται αρκετοί Ναοί της Νήσου.

Το επίκεντρο κατέστη ο ομώνυμος Ενοριακός Ι. Ναός που βρίσκεται στον πυρήνα του οικισμού της άνω Χώρας της Σύμης, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, έχοντας συλλειτουργούς του τον Πανοσιολ. Καθηγούμενο της Ι. Μονής Πανορμίτου, Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιο Πατρό, τον Αιδεσ. Εφημέριο του Ι. Ναού π. Αντώνιο Μανιά και τον Διάκονο π. Γεώργιο Κακακιό, άγοντα και τα ονομαστήρια αυτού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων