30/09/2020 30/09/2020 Στην Δοξολογία, που τελέσθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως για την Ημέρα των Εθνικών Ευεργετών, κατά το Πρόγραμμα που καταρτίστηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιὠτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Δαδάου, ο οποίος...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 16:12

Άπαντες οι κατά καιρούς ευεργετηθέντες ΑΠΟΝΤΕΣ!

Διαδώστε:
Άπαντες οι κατά καιρούς ευεργετηθέντες ΑΠΟΝΤΕΣ!

Στην Δοξολογία, που τελέσθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως για την Ημέρα των Εθνικών Ευεργετών, κατά το Πρόγραμμα που καταρτίστηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, χοροστάτησε ο Σεβασμιὠτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Δαδάου, ο οποίος και εξεφώνησε εμπνευσμένο τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας, του Αντιδημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικ. Φωτεινιά, εκπροσωπούντος τον Δήμαρχο κ. Νικ. Λειβαδάρα, του Αστυνομικού Διευθυντού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Υποστρατήγου κ. Καρακουσάκη, του Διευθυντή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφερείας Ν. Αιγαίου Αρχιπυράρχου κ. Βασιλείου Κοκμοτού, του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλαδων κ. Κωνστ. Ανθούλη, του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Ερμουπόλεως κ. Ιωάννου Σταμίρη, Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων κ. Μάρκου Βουτσίνου και του Προέδρου των Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιωάννου Χαρίτου.

Άπαντες οι κατά καιρούς ευεργετηθέντες ΑΠΟΝΤΕΣ!

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων