30/07/2022 31/07/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Γιαλού, στη Χώρα της Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη και του Διακόνου του, συνευχηθέντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού. Παρέστη και συνευχήθηκε πλήθος πιστών, μεταξύ των...
30 Ιουλίου, 2022 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 0:18

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γιαλού Χώρας Μυκόνου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γιαλού Χώρας Μυκόνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του Γιαλού, στη Χώρα της Μυκόνου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Γαλανάκη και του Διακόνου του, συνευχηθέντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού.

Παρέστη και συνευχήθηκε πλήθος πιστών, μεταξύ των οποίων, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στυλ. Πρίγκος, οι διατελέσαντες Δήμαρχοι Ματθ. Αποστόλου, Αθ. Μέγας και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Μνημόσυνο φιλογενούς και φιλευσεβούς Μυκονίου, ο οποίος ευλαβείτο ιδιαιτέρως τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και μεριμνούσε για την ετήσια πανήγυρι του Παρεκκλησίου της στις Δήλες.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ απηύθυνε λόγους παραμυθητικούς προς τους οικογενείς του κεκοιμημένου Μυκονίου και ευχήθηκε το παράδειγμά του να εύρει μιμητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων