02/09/2019 02/09/2019 Με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Επιφανίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνιερούργησαν στο Ναΰδριο της Αγίας Αθήνας, στη Σαντορίνη, ιδιοκτησίας Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου, στο οποίο χθες τέλεσε τον Εσπερινό και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Το θείο λόγο εκήρυξε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ....
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:34

Αρχιερατικό συλλείτουργο στην Σαντορίνη

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο στην Σαντορίνη

Με την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Επιφανίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ συνιερούργησαν στο Ναΰδριο της Αγίας Αθήνας, στη Σαντορίνη, ιδιοκτησίας Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου, στο οποίο χθες τέλεσε τον Εσπερινό και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Το θείο λόγο εκήρυξε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος εν ευγνωμοσύνη ευχαρίστησε το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου για τις πολλές και πολλαπλές ευεργεσίες του προς τις Ιερές Μητροπόλεις Πειραιώς και Σύρου, συνεχάρη τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την ανάληψη των καθηκόντων ως Πολιτικού Διοικητού του Αγίου Όρους και ευχήθηκε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για το νέο μήνα, το αρξάμενο νέο Εκκλησιαστικό έτος και την αρχή του Φθινοπώρου, ευχαρίστησας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιο για την χορηγηθείσα άδεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων