07/10/2019 07/10/2019 Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας,στο Κίνι,τελέσθηκε Θεία Λειτουργία επί τη ενάρξει της εφετινής περιόδου λειτουργίας των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής Σύρου και τη εορτή της προστάτιδος των Κύκλων Οσίας Μεθοδίας, της εν Κιμώλω με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία πλήθους πιστών, οι οποίαι συμμετέχουν στην ιεραποστολική αυτή δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως....
07 Οκτωβρίου, 2019 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 17:35

Έναρξη Κύκλων συμμελέτης της Αγίας Γραφής στη Σύρο

Διαδώστε:
Έναρξη Κύκλων συμμελέτης της Αγίας Γραφής στη Σύρο

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας,στο Κίνι,τελέσθηκε Θεία Λειτουργία επί τη ενάρξει της εφετινής περιόδου λειτουργίας των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής Σύρου και τη εορτή της προστάτιδος των Κύκλων Οσίας Μεθοδίας, της εν Κιμώλω με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία πλήθους πιστών, οι οποίαι συμμετέχουν στην ιεραποστολική αυτή δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανός Αλμπέσκου, ανέγνωσε μήνυμα του απουσιάζοντος στην Κίμωλο Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ και η Υπεύθυνη των Κύκλων Συμμελέτης Αγίας Γραφής Σύρου, ακαταπόνητη κα Αλεξάνδρα Φετουρή, ομίλησε για τη σημασία της μελέτης του Λόγου του Θεού από τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων